top of page
PastedGraphic-1.png

Utsukusy Enpitsu

MICRONEEDLING

Collageen Inductie Therapie

€ 160
Micro-needling behandeling en ledlichttherapie
Gebruik  van gesteriliseerde serums
  • 100% effectief: Beproefd en getest. Ontworpen om maximaal resultaat van de behandeling te garanderen. Deze krachtige cocktails bevorderen het natuurlijk celherstel, terwijl ze huidweefselaandoeningen behandelen en maximale huidtolerantie garandeerd.

  • 100% veilig: kwaliteits-, veiligheids- en effectiviteitsgarantie, goedgekeurd door de EC. Ze verbeteren de kwaliteit en de zichtbaarheid van de huid met een onmiddellijk zichtbaar en langdurig resultaat.
Nabehandeling met ledlichttherapie
Na een microneedling sessie wordt de huid hersteld door het toepassen van ledlichttherapie. Meer info hier.
Meer over Utsukusy Cosmetics
De ultieme "blend" van traditionele Oosterse technieken met het meest moderne cosmetische onderzoek. Met uitsluitend natuurlijke ingrediënten als basis wordt onderzoek gevoerd hoe deze als actieve werkstoffen kunnen worden opgenomen in cosmetische producten ten dienste te stellen van de vrouwelijke schoonheid of "Utsukusy" in het Japans.
Enpitsu treatment voor & na

Enpitsu Micro-Needling Pen

De  pen bevat  een naaldhoofd met  12  fijne naaldjes die de lederhuid net voldoende penetreren om te vrijmaking van groeifactoren te bewerkstelligen. Hierdoor wordt de aanmaak van collageen en elastine gestimuleerd, waardoor de huid sterker, weerbaarder, egaler van kleur  en steviger wordt.

Doel van microneedling?

De huid doorprikken,  waarbij honderden uiterst kleine microkanalen worden gemaakt waardoor nieuw collageen aangemaakt wordt en waardoor de huid verjongt, lijntjes verminderen en littekens  versoepelen.

Krachtige serums

In combinatie gaan we krachtige serums gebruiken die dankzij deze  techniek in de huid gaan penetreren en de diepere microkanalen gaat bereiken, waardoor het verjongingseffect nog wordt versterkt en het herstel van de huid wordt versneld.

utsukusy_01.png
bottom of page