top of page
PastedGraphic-14.png

Utsukusy

EYE LIFT TREATMENT

Eye Lift Treatment

€ 65
Mesotherapie behandeling van de oogcontouren
image3-2_edited.jpg

Werkt anti-rimpel en

vermindert fijne lijntjes

image4_edited_edited.jpg

Hangende hoogleden, wallen en kringen

image5_edited.jpg

Minimaliseert het afhangen van het bovenste ooglid

Gebruik  van gesteriliseerde serums
  • 100% effectief: Beproefd en getest. Ontworpen om maximaal resultaat van de behandeling te garanderen. Deze krachtige cocktails bevorderen het natuurlijk celherstel, terwijl ze huidweefselaandoeningen behandelen en maximale huidtolerantie garandeerd.

  • 100% veilig: kwaliteits-, veiligheids- en effectiviteitsgarantie, goedgekeurd door de EC. Ze verbeteren de kwaliteit en de zichtbaarheid van de huid met een onmiddellijk zichtbaar en langdurig resultaat.

Enpitsu Micro-Needling Pen

De  pen bevat  een naaldhoofd met  12  fijne naaldjes die de lederhuid net voldoende penetreren om te vrijmaking van groeifactoren te bewerkstelligen. Hierdoor wordt de aanmaak van collageen en elastine gestimuleerd, waardoor de huid sterker, weerbaarder, egaler van kleur  en steviger wordt.

Doel van microneedling?

De huid doorprikken,  waarbij honderden uiterst kleine microkanalen worden gemaakt waardoor nieuw collageen aangemaakt wordt en waardoor de huid verjongt, lijntjes verminderen en littekens  versoepelen.

Krachtige serums

In combinatie gaan we krachtige serums gebruiken die dankzij deze  techniek in de huid gaan penetreren en de diepere microkanalen gaat bereiken, waardoor het verjongingseffect nog wordt versterkt en het herstel van de huid wordt versneld.

utsukusy_01.png
bottom of page